KINGDOMBEAUTYCROWN LASH CHAMPIONSHIP & CONFERENCE

LIVE & ONLINE

KingdomBeautyCrown Lash Championship

KBC Lash Championship Will Be One Of The Prestigious And Biggest In Entire World And It Will Represents The Most Highest Standards In Lash Industry.

Most Awaited LIVE & ONLINE EVENT Of Lash Professionals From All Over The Universe.

This Is A Place Where Lash Experts Gather Together To Test Out Their Skills & Show Off Their Talent.

KBC LASH CHAMPIONSHIP

GRAND PRIZE

LIVE CHAMPIONSHIP

ONLINE CHAMPIONSHIP

The Participant Who Reaches The Highest Number Of Points In LIVE & ONLINE Championship Will Receive A GRAND PRIZE!!!

KBC Lash Championship Awarding The LIVE & ONLINE TOP 3 Lash Masters In Each Level!!!

All Participants Who Will Enter Our Championship LIVE or ONLINE Receives Medals, Certificates & Goody Bags From Our Sponsors!!!

Entry Fees:

  • LIVE: £80
  • ONLINE: £50

LEVELS OF THE CHAMPIONSHIP

  • JUNIOR – up to 1 year of experience
  • MASTER – 1 to 2 years of experience
  • EXPERT/PROFESSIONAL – over 2 years of experience, trainers only any level of experience  and all previous winners online and live. For example: If you won in junior you have to go to expert

Certificates Will Be Checked By The Organization Team

CLASSIC LASHES

LIGHT VOLUME

MEGA VOLUME

SPIKE EFFECT LASHES

L-M LASHES

LASH LAMINATION

MALE LASHES

COLOUR LASHES

LASH ART TEAM

STRIP LASH ART

LASH ART

MIXED MEDIA LASHES

Live Competition

Friday August 27, 2021

SCHEDULE

7:40 a.m. – 8:00 a.m.   Light Volume (2D-4D) Registration

8:00 a.m. – 10:20 p.m.  Light Volume (2D-4D) Category (140 min)  

10:40 p.m. – 11:00 p.m.  Mega Volume (5D-10D) Registration

11:00 p.m. – 14:00 p.m. Mega Volume (5D-10D) Category (180 min)  

14:20 p.m. – 14:40 p.m.  Lash Lift Category Registration

14:40 p.m. – 16:00 p.m.  Lash Lift Competition (80 min)  

16:20 p.m. -16:40 p.m.   Classic Category Registration

16:40 p.m. – 18:40 p.m.  Classic Category (120 min)

7:40 a.m. – 8:00 a.m.   Spike Effect Lashes Registration

8:00 a.m. – 10:30 p.m.  Spike Effect Lashes Category (150 min)  

10:50 p.m. – 11:10 p.m.  L-M Lashes Registration

11:10 p.m. – 13:40 p.m.    L-M Lashes Category (150 min)  

14:00 p.m. – 14:20 p.m.  Male Lashes Category Registration

14:20 p.m. – 16:50 p.m.  Male Lashes Competition (150 min)  

17:10 p.m. -17:30 p.m.   Colour Lashes Category Registration

17:30 p.m. – 20:00 p.m.  Colour Lashes Competition (150 min)

NOTE:

LIVE Championship Places Are Limited So Book Early To Avoid Missing Out On Your Preferred Category!

IMPORTANT:

If winner cannot participate in a GALA Conference and collect prizes it will be posted by post but winners may be required to pay duties/taxes when prizes enter their country. (It will be shipped from UNITED KINGDOM)